Неразделни са Валери Божинов и набеденият за срамния клип в

...
Неразделни са Валери Божинов и набеденият за срамния клип в
Коментари Харесай

Валери неразделен със скандалния Здравко Димитров

Неразделни са Валери Божинов и набеденият за срамния клип в съблекалнята на " Левски " Здравко Димитров. Както е известно, на някогашния юношески национал му бе лепнато голямо леке, откакто в обществените мрежи се появи видео, на което се твърди, че играчът мастурбира в съблекалнята на тима. Самият Димитров разгласи по-късно, че това не е по този начин и е немислимо той да прави сходни дейности в съблекалнята на " сините ".

Един от хората, защитили Здравко в нелепата обстановка, бе най-хубавият му другар в тима - Валери. На друго видео, също плъзнало из Интернет, ясно се чува по какъв начин Божинката ругае своите съотборници, снимали и популяризирали клипчето със Здравко.

Божигол и крилото попаднаха в обективите на папараците на " България Днес ". Двамата имат мощна връзка. Валери е наставник на младия и надарен футболист освен на терена, само че и отвън него, видяха още фотографите на вестника.

Божинов и Здравко бяха засечени в центъра на София. Прави усещане, че Димитров е един от най-стриктните в пандемията футболисти, като носи маска даже и когато е на улицата. След лека разходка играчите на " сините " се качиха в лъскавия " Мерцедес " на Валери, паркиран в идеалния център на София, и отпрашиха по задачки.

По пътя Здравко и Божигол не спираха да се смеят. Усмивките и на двамата не слизаха от лицата им. Играчите на " сините " се забавляваха и по телефона. Въпреки че кара, Валери държи устройството си с едната ръка и приказва.  Вместо да заглеждат засукани девойки, облечени в нищожни летни дрешки, футболистите хвърляха по едно око на лъскавите здания. Здравко даже уточни на Валери едно от необикновено красите сгради. Сградата прикова и вниманието на Валери, който бързо извъртя взор към нея.

След няколко минути Валери и Димитров се озоваха в столичния квартал " Лозенец ". Нападателят на вековния гранд паркира мощното возило и се насочи към банков клон.

Прави усещане, че Валери си постави маската на лицето още метри преди да прекрачи прага на институцията. През това време Здравко остана в колата, почтително изчаквайки своя наставник. Вместо да кибичи, Здравко небрежно извади телефона си и стартира да си прави селфита в тузарския " Мерцедес " на Божигол. Димитров не пропуща опцията да се щракне от вътрешната страна в звяра на Валери, който коства няколкостотин хиляди лв.. Няколко минути по-късно Валери завърши дилемите в банката. И с мръсна газ двамата отпрашиха в незнайна посока.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР