Неприятна изненада очакваше Кирил Петков пред Софийски градски съд, където

...
Неприятна изненада очакваше Кирил Петков пред Софийски градски съд, където
Коментари Харесай

Смразиха усмивката на Киро, застреляха го с въпроси: Ще се извиниш ли? 4 месеца минаха

Неприятна изненада очакваше Кирил Петков пред Софийски градски съд, където се глува делото му за клюка против Бойко Борисов. Съпредседателят на Политическа партия не отиде с Николай Денков, Асен Василев и Андрей Гюров, с цел да дава изказвания пред съда. Но вместо предстоящите услужливи питания, бе посрещнат с каноната от неуместни въпроси, предава standartnews.com.

Пръв към някогашния министър председател се обърна Николай Караколев. Той го нападна с запитване дали 4 месеца, откакто го е блъснал с лакът, най-накрая няма да му се извини.

„ Първия път поискахте да снимаме още веднъж, в този момент към този момент няма ли да се извините. 4 месеца минаха “, поде журналистът. Петков обаче отхвърли да му отговори, като единствено се усмихваше и уточни, че има други значими неща, които са за разискване.

Делото сред Борисов и Петков е за 500 хиляди лева, като на актуалната първа стъпка някогашният министър председател претендира за 10 хиляди лева обезщетение.

„ Днес сме тук, с цел да опровергаем една огромна неистина, която беше изричана през последните 3 месеца. Такива неистини би трябвало да се опровергават, с цел да знаят хората, че ма политици, които не желаят да забогатяват ”, сподели Петков преди началото на съвещанието по делото.

Той разяснява и връщането на неизпълнения мандат на „ Продължаваме Промяната “ за сформиране на кабинет. И съобщи, че партията му има подготвеност да води договаряния за политики при опит за образуване на държавно управление след връчването на третия мандат.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР