Неприятен инцидент от Града на стоте войводи, предава glasnews.bg.Бори Матео

...
Неприятен инцидент от Града на стоте войводи, предава glasnews.bg.Бори Матео
Коментари Харесай

Инвалид се строполяса на земята в Сливен, ,,балкански юнаци“ го подминаха: Как живеете без души?!

Неприятен случай от Града на стоте войводи, предава glasnews.bg.

Бори Матео описа в обществената мрежа за противен случай, на който е станала очевидец в Сливен. Жената е забелязала паднал от проходилката си с колела възрастен мъж.

Мъжът бил трудноподвижен, само че дамата признава, че и тя не е първа младост и тъй като нямала мощ да го вдигне, почнала да маха на водачите от преминаващите коли – да спрат, да оказват помощ.

От обявата на Бори Матео излиза наяве още, че мъжът носил със себе си чанта, която се е заплела на колелцето на проходилката му.

„ Стани Юнак Балкански! Градът на стоте войводи! Нито един „ Юнак “ не спря! “, написа дамата. Тогава тя решила да вземе нещата в свои ръце и с доста старания помогнала на възрастния мъж.

Върнах се у дома, тъй като подвигнах кръвно! Плаках по пътя, плаках, че град Сливен е градът на мъртвите души. Питам тези, които ни подминаха, по какъв начин живеете без души? За две минутки помощ – нищо нямаше да загубите! Жалко, жалки хорица, жалки човешки животи “, по този начин приключва разказът на Бори Матео – с отчаяние.

А в мненията под обявата Мима Миндева написа: „ За следващ път се увещавам, че в Сливен живеят единствено темерути. Да помогне никой няма време, само че тук всеки отделя премного с цел да злобее и наскърбява! “.

„ Респект! Дано има повече хора като Вас! Човеци с основно „ Ч “! Не единствено мрънкащи и стоящи пред телефоните си клюкари, чакащи да видят нещо „ забавно “ в сливенските медии и да изкажат „ способеното “ си мнение! Правете положително, то ще ви се върне! “, разяснява Боряна Иванова.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР