Неприлично предложение отправи рапърът Кание Уест към Доналд Тръмп. Бившият

...
Неприлично предложение отправи рапърът Кание Уест към Доналд Тръмп. Бившият
Коментари Харесай

Неприлично предложение! Кание Уест с оферта към Тръмп

Неприлично предложение насочи рапърът Кание Уест към Доналд Тръмп. Бившият на Ким Кардашиян се кандидатира за президент на Съединени американски щати през 2024 година Той разгласи, че е предложил на някогашния президент Доналд Тръмп, който също разгласи желанието си да се бори за Белия дом, да бъде негов претендент за вицепрезидент, заяви Би Би Си.

Американският реализатор, който промени името си на Йе, разгласява в обществените мрежи видеоклип на логото на акцията си под надпис " Ye 24 ".
-->
Уест се кандидатира за президент на Съединени американски щати и през 2020 година, само че съумя да притегли едвам 70 000 гласа.

По-рано през седмицата той бе видян в голф клуба на Тръмп в Мар-А-Лаго в компанията на известния американски националист Ник Фуентес.

Уест съобщи, че някогашният президент на Съединени американски щати бил " мощно смутен ", когато чул предлагането на рапъра да се кандидатира като негов вицепрезидент. Във видеозаписа рапърът твърди, че " Тръмп стартира да ми крещи на масата, споделяше, че ще изгубя. Той работил ли е изобщо за някого? "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР