“Непреходният поп-шик се завръща и тази есен в колекциите за

...
“Непреходният поп-шик се завръща и тази есен в колекциите за
Коментари Харесай

Градска мода на есен/зима 19/20 – тенденции и какво да не пропуснете!

“Непреходният поп-шик се завръща и тази есен в сбирките за градска мода на дизайнерите. За офиса или дома, в сбирките откриваме улеснение, класика, женственост и малко непокорен дух. ”

На какво да обърнем внимание:

Дамската чанта, която наложително да избереш

Малки до междинни по мярка, блестящо подскачат в оранжево, жълто, розово и зелено - с цел да придадат и на най-обикновените и семпли облекла неповторима, приключена визия.


Заявка за убеденост откриваме в детайлите на тези аксесоари - синджири, шарени дръжки, емблеми, железни детайли. Големите чанти, само че не и раниците, също остават емблема на удобството на тази и идната година. И по какъв начин да бъде - все някъде би трябвало да поберем всички дезинфектанти, гелове, кърпички и защитни маски.

Кожата – безконечната класика за стила на градския бунтовник

Свободно стояща или компактно прилепнала кожа – есенният ни дрешник крещи за тази класика. Имам 4 кожени поли, само че в сбирките за есен/зима 20/21 откривам нови находки, които желая да имам.

Тази дълга черна кожена пола и късите панталонки ме сграбчват незабавно – можеш да ги комбинираш с цветна блуза, с черно бяла блуза, с стилните буфан ръкави, с елементарна тениска, с бели маратонки, с ботуши, с чизми – няма край! Романтични и комфортни, наложителни нови облекла този сезон – предложение на.

Скучни класики на есенни якета, претърпели женствена трансформация

Ха-ха-ха, не знам по какъв начин го измислих това заглавие дори, само че да – някои просто могат да основат от едно непромокаемо яке и елементарния тренчкот – изкуство.

Вижте защо приказвам.

Класическият тренч (в дясно) в нова визия от с приковаващи взор елементи, които придават женственост - плисираната пола в долния край, сантиментални ръкави, вталената талия, която прибавя прелест на всевъзможни женски форми, и изобщо грациозност, към този другояче обичаен жанр. А че може да съществува сходен модел на непромокаемо яке...нали? Уау, уау, уау!

Свободни дънки – с висока или ниска талия, mom, чарлстон, прави – няма значение

Дънките този сезон би трябвало да са всичко друго, само че не и сковаващи тялото ви като в менгеме. Това е добре пристигнало за дамите без съвършени форми, само че даже и тези с такива ще открият, че няма нищо по-комфортно от качествени, достоверни дънки с лъх на 70-те.

Комбинирайте ги самоуверено с риза, с тениска, с кецове или пък с токчета. В сбирката на, да вземем за пример, ясно се вижда поръчката - значимото е в денима да усещате свободата на тялото си.

Трикотаж с надпис

Дааа, 90-те са на мода отново и есенните сбирки ни оферират брандирани тениски, суитчъри, спортни панталони – всичко, което носим, когато желаеме да се усещаме комфортно.


С повече фикция обаче, една тениска може да се трансформира и в акцента на типичен работен тоалет, тъкмо каквото ни предлага и.

“Ако има един принцип на обличане за този фешън сезон есен-зима 2020/2021, то той бил бил – всяка дреха, която ще изберете да купите, да ви даде чувството, че сте като вкъщи си! ”
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР