Неправоспособен и употребил алкохол водач прегази жена и отне живота

...
Неправоспособен и употребил алкохол водач прегази жена и отне живота
Коментари Харесай

Пиян шофьор, без книжка, отне живота на пешеходка в Хасковско и избяга

Неправоспособен и използвал алкохол лидер прегази жена и лиши живота й в хасковското село Жълти бряг, след което избяга, оповестиха от Министерство на вътрешните работи в Хасково.

На 20 юли, в 23:15 часа, на незабавния телефон е подаден сигнал. 

На място неотложно са изпратени униформени чиновници, които открили, че е зародил скандал сред две групи мъже от два рода, събрали се да честват. В хода на тържеството, на което е бил сервиран алкохол, те си припомнили остарели обиди и се разразил скандал.

Един от тях - на 25 година от село Книжовник, се прибрал в родното си село, събрал свои другари и още веднъж се върнал в Жълти бряг с подкреплението си, употребявайки лекия автомобил на татко си. По време на разпрата се качил в колата, с цел да разгони съперниците си, само че се блъснал в дирек. След това потеглил още веднъж и блъснал намиращата се на улицата жена от село Долни Главанак.

След случая избягал с колата в село Конуш, където е арестуван от служителите на реда.

В хода на работата станало известно, че е недееспособен, без удостоверение за правоуправление. Изпробван е с техническо средство, което отчело 1,04 промила алкохол в кръвта. 

Работата по определяне претекстовете за абсурда са в развой на изясняване, разпитват се голям брой хора, станали очевидци на случая. 

Води се следствие.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР