Неправилното хранене намалява производителността. Диетолозите назоваха продуктите, които трябва да

...
Неправилното хранене намалява производителността. Диетолозите назоваха продуктите, които трябва да
Коментари Харесай

Фактори, които засилват мързела в работата

Неправилното хранене понижава продуктивността. Диетолозите назоваха продуктите, които би трябвало да бъдат неразрешени на работното място, оповестява Аргументи и обстоятелства.
Кафе, тестени произведения, сладкиши, сок, картофено пюре, самун имат негативно влияние върху положението на индивида по време на работа. Кафето ободрява през първите 20-30 минути и по-късно дава противоположен резултат. Сънливостта ще усили потреблението на сладки питиета. Откажете се от сода, енергийни питиета, солени храни, в това число сосове, съобщи БГНЕС.
Експертите предлагат хранителни артикули с витамин D, Омега-9, Омега-6 и Омега-3. За обедната отмора подхождат дроб, жълтък, ядки, банан, риба, масло в умерени количества. Полезни са и зеленчуковите шейкове, чая и зърнените храни.
Претъпканият офис е вторият фактор. Между сътрудниците местата би трябвало да са на две стъпки. Работата в едва вентилирани пространства е също една от аргументите за появяването на мързел.
Експертите предлагат да се откъсвате понякога от компютъра. На всеки 45 минути би трябвало да се разтягате и да ходите, а също и да разтърквате очите си.
Постоянно включена музика и студена светлина в офиса не способстват за работната атмосфера. Топлата светлина е по-възприемчива от хората и по-близка до слънчевия набор.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР