Неправилно паркиран лек автомобил БМВ събира псувните на врачанските шофьори,

...
Неправилно паркиран лек автомобил БМВ събира псувните на врачанските шофьори,
Коментари Харесай

Наглец вбеси врачани! Бургаско БМВ паркира по безумен начин на натоварена улица, шофьорите псуват /снимки/

Неправилно паркиран лек автомобил БМВ събира псувните на врачанските водачи, алармираха в организация BulNews вбесени жители.
От няколко седмици на ул. „ Хаджи Димитър “ №1 стопира кола с бургаска регистрация, която затапва трафика към Кооперативния пазар. От години локалните водачи паркират единствено от едната страна на пътя, защото той е претрупан поради трафика от камиони и леки коли.
В редакцията на организация BulNews се обадиха няколко индивида, които настояват, че са разговаряли със притежателя на бавареца и са го помолили да го реалокира, само че той безочливо е отказал. Хората са го предизвестили, че това е причина някой да надраска боята на колата или да й нареже гумите, само че другоселецът обяснил, че има каско и не го интересува. Няма да е изненада, в случай че тези дни неуловими отмъстители посегнат на лекия автомобил по метод, който не би зарадвал застрахователите.
Докато това се случи, немското возило с регистрационен номер А 9776 НВ продължава да затруднява прекосяването на останалите участници в придвижването и постоянно се образува запушване от преминаващи по тясната улица.
Ежедневно около погрешно спряното БМВ минават и патрулки на полицията, само че явно жегата им пречи да изпълнят своите служебни отговорности.
Тъй като в тази ситуация става въпрос за изключително безочлив водач, кореспондент на медията ни към този момент подаде тъжба в КАТ-Враца с искане на нарушителя да бъде формиран Акт и по този начин да бъде отпушена основната улица, с цел да могат водачите да минават без напрежение.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР