Непотвърден чат в който участник е правосъдния министър Иван Демерджиев

...
Непотвърден чат в който участник е правосъдния министър Иван Демерджиев
Коментари Харесай

СКАНДАЛ! Лъсна чат на министър на Радев, признава, че взел пари! Истински ли е?

Непотвърден чат в който участник е правосъдния министър Иван Демерджиев и незнаен мъж разкрива по какъв начин се уреждат сметки с компанията „ Делта гард “, която да бъде „ обесена “ от Б.Р., оповестява ПИК, като се базира на изпратена флашка до редакцията.

Първият диалог датира от 21 октомври 2021 година Съдържанието му е следното:

Демерджиев: Благодаря ти! Другата седмица ще пристигам и ще ти опиша.

Неизвестен:   Всичко ок ли е по мойте тематики? Ще се случат ли нещата?

Демерджиев:   Всичко ще бъде свършено, само че малко ще изчакаш, тъй като другата седмица Б.Р. ще обеси Д.Г., като им вземе лиценза, а ти знаеш какъв брой е значимо това за мен и към кой съм поел ангажимент. Беше се изнервил, тъй като по сдружението нищо не излезе, само че е намерил метод да ги закове и този път няма мърдане. Ще ти описвам, когато се забележим.

Неизвестен:   Белия е доста непредвидим.

Вторият диалог е с дата 10 ноември 2021 година Разговарят евентуално същите лица. Съдържанието е следното:

Неизвестен:   Какво се случва? Вече не вдигаш тел, а даде обещание всичко да бъде ок по моята тематика. Изчаках да приключите с Д.Г., по-късно и Автомагистрали и в този момент се покри. Бях прецизен с парите когато сподели, даде обещание ми бързо развиване, а в този момент се криеш…Какво се случва?

Демерджиев:   Прав си за всичко, извинявай за забавянето, само че всичко поето като ангажимент ще бъде изпълнено. Ще се чуем по-късно тъй като в този момент не мога да приказвам. Както виждаш, ще има разбъркване и би трябвало да запазя поста.

От редакцията прецизират, че не разполага с доказателства, че диалозите са достоверни. По тази причина сезират прокуратурата да ревизира дали разговорът е меродавен и дали евенутално има осъществено закононарушение по работа от правосъдния министър.  

 Разговор Разговор  Разговор Разговор  Разговор
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР