Неподражаемият музикант Иво Димчев е бил на крачка да катастрофира

...
Неподражаемият музикант Иво Димчев е бил на крачка да катастрофира
Коментари Харесай

Иво Димчев на косъм от страшна катастрофа, заспал зад волана

Неподражаемият музикант Иво Димчев е бил на крачка да катастрофира и да блъсне човек, откакто задремал зад кормилото. Това споделя самият актьор в профила си във Facebook.

Той е безапелационен, че е бил изцяло изтрезнял, само че доста изтощен. Събудил се след удар в тротоар. И е признателен, че никой не е потърпевш.

Ето какво написа Иво Димчев в обществената мрежа:

Снощи изцяло изтрезнял, само че извънредно, УЖАСНО изтощен от 13 часа задокеански полет + 2 часа изявление за bTV явно съм задремал на кормилото и внезапно се разсънвам от мощен удар в отсрещния тротоар на софийски бул.. На 10 метра от мен изплашена от шума жена тича обратно към спирка на автобус.

Осъзнавам, че съм навлязъл диагонално в насрещното платно и съм се блъснал във високия тротоар. Благодаря се на Бог и ориста, че в тези 5 секунди бездънен сън не е имало коли движещи се против мен и никой не пострада! Благодаря се на Бог, че съм бил на задоволителна отдалеченост от жив и безсилен човек, до момента в който заради зверска отмалялост съм спял в няколко тона движещо се желязо. На светофара по рано си споделих на разум, аз не виждам нищо от отмалялост... половината от това, което се случва на пътя аз не мога да го схващам от безсилие, тялото ми заспива от самосебе си, а имам още 10 мин до у дома. Как ще го направя?!

И внезапно се разсъниха от удар в тротоара. А можеше да е удар в кола, в дирек, в човек.

Пиян не мога да си преставя да се кача в кола. Но явно изтощен е не по- малко рисково! Не карайте изтощени, не правете НИЩО изтощени! Нито каране, нито готвене, нито секс. Веднъж да вземем за пример върших секс свиреп изтощен и незабавно ми излезе херпес! Снощи от отмалялост можеше да ми излезе гробище + централен затвор! А в пандиза сигурно щеше да ми излезе и херпес!

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР