Неподходящо време за нови начала. Препоръчва се решаването на малки

...
Неподходящо време за нови начала. Препоръчва се решаването на малки
Коментари Харесай

Деви, освежете любовния си живот. Приятна изненада очаква Стрелеца

Неподходящо време за нови начала. Препоръчва се решаването на дребни рутинни задания, които не изискват доста старания. Когато вършиме нещата, значимо е доста да внимавате.

Овен – Луната във Везни през днешния ден ще осветява вашия седми дом на задължения, партньорските взаимоотношения и други значими хора в живота ви, добавяйки пласт вътрешен глас и прочувствена съпричастност към вашите партньорства.

Телец – Луната продължава придвижването си през вашия шести дом на здравето, отговорностите, работната рутина, ежедневните ритуали и надлежното старание като внася прочувствен акцент и интуитивна изясненост в тематиките към вашите отговорности, привички и актове на работа.

Близнаци – Днес има възможност да попаднете в обстановка, в която ще бъдете принудени да извършите избор, който не ви е по сърце. И въпреки всичко, погледнете нещата от по-добрата страна - в дълготраен проект знайте, че това е във ваш интерес.

Рак – Крайно време е да обясните на съответни хора, че има някои граници, които те не би трябвало да прекрачват. С цената на изстудяване на връзките, имате своето право на цялост в персоналния живот и персонално пространство, което никой не би трябвало да нарушава и заплашва.



Лъв – Планетното въздействие ще ви насърчи да бъдете по-гъвкави с другите, изключително когато става въпрос за взаимни инициативи. Използването на вашият опит, съпричастност, неизменност и мъдрост може да бъде мощен метод за реализиране на заветните цели.

Дева – Преодолявате всевъзможни трудности по пътя си с минимални старания към мечтаните цели. Старайте се да избягвате да влизате в конфликти с близки хора, поради вътрешната ви потребност да критикувате. Помислете по какъв начин да освежите малко любовния си живот.

Везни – По-сигурно е да разчитате на своите интелектуални умения и самоконтрол в обстановка, в която може да бъдете незаслужено упрекнати. Истината е най-хубавата ви отбрана. Тъй като няма да можете да избегнете напрежението, пробвайте се да намерите време да се отпуснете вечерта.

Скорпион – Денят може да бъде изключително прочувствен за вас, въпреки да не сте очаквали нищо несъмнено. Не прекалявайте в реакциите си като цяло, когато нещата не вървят по метода, по който очаквате и желаете.

Стрелец – Днес чувствате, че имате задоволително мощ да се справите с всевъзможни провокации. Не позволявайте на дребни и незначителни неща да ви отвличат от тези, които в действителност имат значение. Един ваш другар доста би се зарадвал да му се обадите и да се видите.

Козирог – Преподредете още веднъж своите цели, тъй че да не губите непотребна сила. Едно ненадейно позвъняване може да разведри настроението ви. Здравното положение е приемливо, само че намерете време за физическа интензивност и повече развлечение.

Водолей – Може да ви е мъчно да се концентрирате върху отговорностите си през днешния ден, тъй като се чувствате малко мързеливо и мечтаете да сте на друго място. Спадът в концентрацията е резултат от желанието да прекарате допустимо повече време с прочувствения си сътрудник.

Риби – Вие сте проявявате постоянно като доста подсъзнателен човек и угрижен другар. Хората към вас непрестанно се изненадват и очароват от знаците на внимание, които проявявате и някой ще се реши да ви благодари сърдечно, въпреки вие да не смятате, че сте създали нещо толкоз огромно.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР