Непобеденият ММА боец Хамзат Чимев е фаворит на букмейкърските къщи

...
Непобеденият ММА боец Хамзат Чимев е фаворит на букмейкърските къщи
Коментари Харесай

Чимаев е фаворит в евентуален двубой с Усман

Непобеденият ММА войник Хамзат Чимев е любимец на букмейкърските къщи в възможен конфликт с някогашния хегемон при 77-килограмовите в UFC Камару Усман.

Американски уеб страници за залагане като SportsBetting.ag дават коефициент 1,57 за победа на Чимаев над Нигерийския призрачен сън. Ставката за някогашния първенец в полусредна категория пък е 2,5.

Само преди два дни чеченският войник съобщи в обществената мрежа Фейсбук, че е постигнал единодушие с Усман за дуел. Щабовете на двамата бойци се пробват да провеждат такава борба от известно време.

В едно от последните си изявленията някогашният притежател на пояса в една от най-оспорваните категории в UFC съобщи, че дуел с Чимаев го интересува и вижда конфликт с боеца на “All Stars ” като най-хубавото продължение на кариерата му.
 Чимаев: С Камру Усман направихме договорка! Чимаев: С Камру Усман направихме договорка!
Хамза има 12 победи в 12 срещи. Камару беше в серия от 19 следващи победи преди да бъде преодолян на два пъти от Леон Едуардс. През лятото на 2022-а бе нокаутиран от великобританец, а през март, 2023-а загуби с единомислещо съдийско решение.
 Усман приветства дуел с Чимаев: Бил съм се и с по-големи и по-тежки! Усман приветства дуел с Чимаев: Бил съм се и с по-големи и по-тежки!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР