Неочаквани обрати предизвикаха буря от емоции в романтичното предаване Един

...
Неочаквани обрати предизвикаха буря от емоции в романтичното предаване Един
Коментари Харесай

Изненадващ обрат в Един за друг

Неочаквани обрати провокираха стихия от страсти в сантименталното предаване „ Един за различен “. След мъчно гласоподаване и доста сълзи, тази седмица нито една двойка не напусна вилата на любовта. Сапуненото тестване за двойки приключи с победа за Кристина и Артьом, които прибавиха 3000 лева към своята сметка. На дъното на класацията останаха Милена и Цветелин, които се показаха най-зле и в самостоятелните игри. Останалите номинирани двойки бяха Галина и Владимир, Сани и Иван, Алекс и Феодор.

След чудесно показване в самостоятелните игри и отборното предизвикателство, „ Супердвойка на седмицата “ още веднъж станаха Радина и Петър. Двамата трябваше да изберат коя пета двойка да се причисли към към този момент номинираните четири. Изборът им падна върху Поля и Здравко, а причините в поддръжка на решението им сложиха под въпрос тяхната откровеност.
-->
В тестването за избавление, двойките трябваше да изядат три понички, сложени при сложни условия. Алекс и Фео бяха най-бързи и първи се избавиха от елиминация, само че задачата се оказа прекомерно сложна за Иван, който не даде всичко от себе си и се отхвърли. Цветелин пък не беше задоволително бърз и с неговата партньорка станаха втората двойка, която се бори за оставане във вилата на любовта.

След съвсем равностойно и доста прочувствено гласоподаване, участниците, които събраха по-малко поддръжка бяха Александрина и Иван. Емо Чолакова обаче заяви, че тази седмица нито една двойка няма да напусне конкуренцията. “Имате няколко дни да докажете на всички, че вашето оставане в предаването си е заслужавало “, добави още водещият.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР