Неочаквани ходове и изненадващи обрати ще видим в следващите епизоди

...
Неочаквани ходове и изненадващи обрати ще видим в следващите епизоди
Коментари Харесай

Изненадващ развой на събитията в Братя“

Неочаквани ходове и изненадващи обрати ще забележим в идващите епизоди на престъпната драма „ Братя “ тази седмица по Нова телевизия. Враждата сред Акарди и Андреев единствено отключва ескалацията на напрежението, което за малко да коства живота на Гергана.

Нищо към този момент не може да спре двамата мъже да се изправят един против различен, с цел да потвърдят надмощието си. Има ли излаз от провокацията на Сандо и каква ще бъде развръзката на престрелката сред двете враждуващи групи?

Войната за територията на Топал занапред стартира, само че Радо и Сандо не са единствените, които претендират да наследят въздействието му на наркопазара. Самият Денис е грохнал след раздялата с Лора и най-големият му боязън сега е да не изгуби още някого от най-близките си хора. Има ли силата да промени събитията или е подготвен да се помири след следващия тежък удар от ориста?



Старши контрольор Давидова научава вест, която мощно я озадачава, само че в същото време би могла да даде нови направления за хода на следствието. Елена взема решение персонално да ревизира достоверността на информацията, срещайки се очи в очи с обстоятелствата. Има ли късмет да откри по този начин нужните й доказателства, че Топал е умъртвил Йосифов и кой може да й помогне за това?



Междувременно Ива не съумява да се помири със гибелта на брачна половинка си, даже освен това – съкрушената жена намира покой само в мисълта за възмездие. Бременността й не я прави по-смирена и това от ден на ден тревожи Симо.

Момчето с неспокойствие чака да приключи учебно заведение, с цел да вземе по-кардинално решение за своя живот. Той насочва предложение към майка си да изоставен страната след завършването му и да стартират на чисто, надалеч от България. Как ще схване Ива концепцията на своя наследник и какви са проектите, които крои за близкото бъдеще?
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР