Тази вечер Айфеловата кула ще блести още по-силно и заради

...
Тази вечер Айфеловата кула ще блести още по-силно и заради
Коментари Харесай

Васко Василев с концерт в сърцето на Айфеловата кула тази вечер

Тази вечер Айфеловата кула ще свети още по-силно и поради гения на Васко Василев. Повече от авторитет, за нас като нация, е да се представим на толкоз емблематично място.

Концертът на Васко дружно със солисти от Кралската опера " Ковънт Гардън " ще се състои в доста красива зала, на първия етаж, в сърцето на Айфеловата кула. Залата е дребна, единствено със 190 места, които се изчерпаха стремително след стартиране на билетите в продажба.

Нещо повече, феновете довечера ще изживеят двойно наслаждение, тъй като ще участват на събитие 2 в 1 - концерт с класическа музика на най високо равнище и светлинно шоу, защото обичайно Айфеловата кула свети за няколко доста на всеки кръговиден час, а това придава спомагателна феерия.

" Айфеловата кула е знак на Франция и Париж и аз съм доста щастлива, че точно там, за повторно ще честваме най-светлият български празник - 24 май. Миналата година със международно известния ни цигулар Светлин Русев, тази с Васко Василев ", споделя Десислава Бинева, шеф на българския културен институт в Париж.

" Васко Василев ще взе участие в концерта дружно с четирима от своите сътрудници от Кралската опера Ковънт Гардън и мисля, че има нещо извънредно прелестно и алегорично в това музиканти от пет националности да честват дружно, на сцената нашия български, най ярък празник. Васко, който е българин, само че настрана от това имаме музикант от Франция, Япония, Австрия и Англия ", споделя Бинева.

Концертната зала Гюстав Айфел се намира на първия етаж на Айфеловата кула. Достъпът до нея е през общото пространство, през което посетителите влизат и да, изискват се избрани ограничения за сигурност, които ние съблюдаваме в самото пространство. Публиката минава през няколко инспекции на багаж. Хората се водят до залата със специфичен асансьор. При всички положения това е една спомагателна защита, която сме обезпечили за посетителите, отвън общия ред за влизане, която самата кула постанова.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР