Неочаквана изненада за зрителите поднесе третия сезон на Игри на

...
Неочаквана изненада за зрителите поднесе третия сезон на Игри на
Коментари Харесай

Балкански шампион се бори в Игри на волята

Неочаквана изненада за феновете сервира третия сезон на „ Игри на волята: България “ довечера. Още трима участници влизат в специфична борба в утрешния епизод, която ще дефинира и кой ще заеме последното място в най-екстремната конкуренция. За първи път в предаването участниците ще бъдат повече от 24-ма, а какво чака последния боец, ще стане ясно във вторник от 21:00 ч. по Нова.

Първият от тримата кандидати е студентът и модел Булкин. Той е притежател на купата „ Super Model Universe 2020 ”, а измежду мощните му спортове е леката атлетика. Срещу него ще се изправи професионалният герой Симеон, който с изключение на, че е извънредно добре квалифициран физически, е и притежател на два сокола, подготвени за лов. Последният участник в тройната борба е европейският финалист и балкански първенец по троен скок – Златозар.



Изключително тежка и многокомпонентна бе първата териториална борба за сезона. Отборният дух и положителната тактика донесоха на Шампионите същински гуляй в Резиденцията. Неделчо сподели острият си разум и направи страховит поврат в борбата на пъзела. Той избави Бойците от сигурното последно място и обезпечи покрив над главите им в Стопанството. Водени от Паулина, Приключенците останаха трети и се срещнаха с Дивата река за тяхно голямо отчаяние и потрес.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР