Неочаквана хвалба за плажовете си дойде от Холувид. Звездата Себастиан

...
Неочаквана хвалба за плажовете си дойде от Холувид. Звездата Себастиан
Коментари Харесай

Супергерой на Marvel хвали плажовете ни

Неочаквана похвала за плажовете си пристигна от Холувид. Звездата Себастиан Стан, прочут най-много с ролята си на Зимния боец от киновселената на Marvel, похвали Българското Черноморие, написа Монитор.

В изявление за влиятелното списание за пътувания и начин на живот Conde Nast Traveler артистът разгласи нашите плажове за подценени.

" Мисля, че Източна Европа е подценена като туристическа дестинация. Да вземем за образец България. Има плажове по Черно море, които са невероятни. За страдание те нямат тази популярност като плажовете в Италия или Гърция “, споделя звездата от сериала „ Клюкарката “.

Все отново той показа, че Испания е обичаното му място за пътешествия. “Испания е страхотна страна. Понеже съм от Европа, постоянно чувствам специфична връзка, без значение в коя страна съм. Мечтая си да обиколя Испания и Италия с кола “, показа той. Сред обичаните му градове са Барселона, Мадрид, Атина, Париж и Прага.

Любопитен факт е, че от всички места, за които приказва Стан, от изданието са избрали да сложат заглавие „ Себастиан Стан желае да видите българските плажове “.

Не е изненада, че артистът знае къде навръх картата се намира България. Причината - той е роден в Констанца в прилежаща Румъния. Там обаче прекарва единствено две години от детството си.

В момента Стан бере плодовете на своя труд и за лимитирана поредност „ Сокола и Зимния боец “, която се разписа с премиера по стрийминг платформата Disney+ в края на март. Сюжетът се разпростира в шест епизода, а продължението на сериала ще е четвъртият филм за „ Капитан Америка “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР