Необявено очевидно тайно заседание на Изпълнителния комитет на БФС започна

...
Необявено очевидно тайно заседание на Изпълнителния комитет на БФС започна
Коментари Харесай

След Изпълкома: Гробна тишина

Необявено явно скрито съвещание на Изпълнителния комитет на БФС стартира в 14 часа в Бояна. Интересно е, че на сбирката участва, както и хора от определения на 12 октомври нов Изпълком, по този начин и тези, които бяха част от остарелия, само че не попаднаха в новия, като президента на Славия Венцеслав Стефанов да вземем за пример.

Според информация на dsport ще се разисква Конгресът на 18 март, а също по този начин евентуално ще се вършат промени по наредбата на БФС.

Това съвещание на Изпълнителния комитет не бе публично оповестено на никое място, а от пресслужбата на БФС оповестиха, че на този стадий не е планувана конференция.



Не е ясно какви тъкмо решения ще вземе Изпълкомът, само че евентуално те ще бъдат свързани с Конгреса, а защото новият Изпълнителният комитет към момента не е вписан като управителен орган на БФС, всички решения, засягащи външни от БФС страни, би трябвало да бъдат подписани от членовете на остарелия Изпълком.

Вероятно наличието на „ остарели “ членове значи, че решенията от съвещанието ще би трябвало да преминат през Търговския указател.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР