Необичайно явление впечатли столичани. Пари валят от небето в столичния

...
Необичайно явление впечатли столичани. Пари валят от небето в столичния
Коментари Харесай

Чудо ли е? Пари от небето валят в София

Необичайно събитие впечатли столичани. Пари валят от небето в столичния квартал Борово. В събота следобед поданици на квартала виждат пожарникари и служители на реда, които събират, или по-скоро, берат банкноти от дърветата на улицата, съобщи NOVA.

Улицата е " Ястребец ". На нея дърво до кооперация и още едно в съседство се оказват обсипани с банкноти, които Даниел вижда мало след 19:00 часа в събота.

„ Улицата беше отцепена от екипи на пожарна, на полиция, кола за спешна помощ. В началото малко получихме терзания какво се случва, само че бързо по-късно видяхме дървото, отрупано с пари. Ситуацията закупи малко по-комичен тип, когато опънаха стълбата на пожарната и започнаха да събират парите от дървото ”, описа мъжът.

По думите му малко по-късно в групата на квартала във Фейсбук е видял, че става дума за жена с душевен болести, която постоянно изхвърля пари, бижута и предмети от балкона си.

Още през 2019 година, а и тази пролет, са подавани сигнали до полицията за сходни дейности на дамата, която по първична информация е на 77 години. Полицията търси нейни близки.

Сумата, събрана от пожарната и полицията, е огромна. Оттам не пожелаха да я посочат тъкмо.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР