Необходимо е да изберем парламент, който да може да формира

...
Необходимо е да изберем парламент, който да може да формира
Коментари Харесай

ГЕРБ състави формула за кабинет в бъдещия парламент

Необходимо е да изберем парламент, който да може да образува конституционно болшинство по всички значими тематики, включително и по механизма за надзор на основния прокурор. Това съобщи пред Нова телевизия заместник-председателят на Народното събрание от ГЕРБ Росен Желязков.

„ Всички ще се борят за първо място, за първия мандат. Ние ще се опитаме да реализираме конституционно болшинство за значимите въпроси ”, продължи той.
-->
„ Няма да бъдем партийни егоисти, само че казусът е, че Кирил Петков съобщи, че те желаят избори дружно с локалните. Тоест занапред виждаме, че обединението сред Политическа партия и Демократична България няма да желаят да вземат участие в управническа формула, тъй като ще търсят опция да вземат по-голям къс в локалната власт през предварителни парламентарни избори ”, сподели Росен Желязков.

„ Ще търсим поддръжка за наш кабинет. Не се отхвърляме от формулата за самостоятелен експертен кабинет. И в случай че вземем първия мандат, ще търсим поддръжка от всяка партия, която може да се причисли към конституционното болшинство ", изясни Желязков.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР