Немската компания Бионтек“ е на път да направи истинска революция

...
Немската компания Бионтек“ е на път да направи истинска революция
Коментари Харесай

Революция от Бионтек. Ваксина срещу рак

Немската компания „ Бионтек “ е на път да направи същинска гражданска война в опазването на здравето – ваксина против рак. Компанията, благосъстоятелност на огромните турски учени, съпрузите Угур Шахин и Йозлем Тюречи, която измисли първата инжекция против ковид, в този момент прави пробив в отбраната от рак на кожата.

Първият пациент с нелечим рак на кожата към този момент е имунизиран с дейната съставна част, оповестиха от компанията. В изследването, което изследва успеваемостта, поносимостта и сигурността на BNT111 в подтекста на лекуването на рак на кожата при меланоми, които не подлежат на интервенция, вземат участие общо 120 пациенти, оповестява Business insider.

Подобно на имунизацията от „ Бионтек “ против Covid-19, лекарството против рак BNT111 също употребява новата иРНК технология. Тя подсигурява, че човешките кафези получават информация за произвеждане на протеин от която имат потребност, с цел да се борят с патогените.

BNT111 е най-напредналата ваксина от петте против рак, които сега се създават. Тя ще се употребява в композиция с Libtayo - моноклонално лекарство с антитела за лекуване на плоскоклетъчен рак на кожата.

Втората фаза, която сега стартира, се базира на позитивните резултати от първата фаза на изследването, в което са взели участие 89 души. Резултатите са оповестени през юли 2020 година в журнала Nature. Първата фаза на изследването потвърждава безвреден профил и висок отговор при 42-ма пациенти, третирани с BNT111. Този резултат може да се следи както при лекуване единствено с BNT111 по този начин и в композиция с Libtayo.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР