Нелина кремира покойния си Георги по негово желание. Това сподели

...
Нелина кремира покойния си Георги по негово желание. Това сподели
Коментари Харесай

Кремираха бащата на Нелина

Нелина кремира починалия си Георги по негово предпочитание. Това показа съкрушената фолклорна певица близо месец след загубата на своя родител.

80-годишният Георги умрял точно на Деня на националните будители. 1 ноември остава черна дата за и нейното семейство, а съдбовната развръзка с до неотдавна виталния и деятелен мъж пристигнала за броени часове.

" Татко имаше двустранна бронхопневмония и лекарите лекуваха нея. Много късно се сетиха да му създадат тест за ковид, който се оказа позитивен. Бързо се утежни и по неотложност започнаха избавителните дейности. Чухме се в 14 ч. След това му звънях в 17 ч. и ми беше затворено. Отново час по-късно позвънях - още веднъж ми бе затворено. И в 19 ч. умрял. Изгубих баща за броени часове ", споделя почернената изпълнителка, представена от столичен всекидневник.
свързани новини14264на 11.11.2021
Тъй като желанието на живеещия до сетния си мирис в силистренското село Сребърна баща на е било да не бъде погребван, а тялото му да бъде кремирано, по този начин се и случило.

Георги не бил имунизиран, споделя щерка му. Имал астма от дълги години, настрана не се решавал да се ваксинира по персонални съображения.

" Затова желая да насочва парещ зов към всички наши сънародници, които към момента не са го създали: Хора, апелирам ви, ваксинирайте се! Това е единственият метод да се предпазим и да спасяваме животи ", споделя пред вестника певицата.

Най-близките другари на таткото на са ваксинирани с трета игла.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР