Нелеп инцидент доведе до смъртта на съпрузи от Добрич. Най-вероятната

...
Нелеп инцидент доведе до смъртта на съпрузи от Добрич. Най-вероятната
Коментари Харесай

Съпрузи са намерени мъртви след нелеп инцидент

Нелеп случай докара до гибелта на съпрузи от Добрич. Най-вероятната причина за леталния край е задушаване с газ. Мъжът (на 52 години)  и брачната половинка му (на 48 г.) са открити мъртви от сина им вечерта на 17 ноември откакто отишъл да ги посети.

Млаият мъж остава пред затворената врата, така като  никой не му отваря. Не получава отговор и на позвъняванията по телефона. В последна сметка съумява да влезе в жилището и открива родителите си мъртви, сподели за медийна група „ Добруджа “ окръжният прокурор Радослав Бухчев.

Той посочи, че фамилната двойка е живеела на 1-ви етаж в дребен апартамент в жилищен блок в региона „ Реджията “ в Добрич. Предполага се, че гибелта им е настъпила на 14 – 15 ноември. Двамата са били в отделени стаи, във всяка от които е имало включени газови отоплителни уреди, прикрепени към газови бутилки.

Мъжът е открит в леглото си, а брачната половинка му - на дивана пред тв приемника. Тези съответни газови уреди за отопление не са предопределени за закрити пространства, а и стаите в жилището са относително дребни.

Към момента се допуска, че повода за гибелта на фамилната двойка е неналичието на О2. Най-вероятно пламъкът е загаснал, а газта е траяла да насища въздуха в стаите.

Той добави, че няма следи от принуждение или щурм. Извършен е оглед на място от проверяващ служител на реда. Уредите са конфискувани. Най-вероятно става въпрос за трагичен случай, само че се чакат и резултатите от аутопсията.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР