Нека работим за мечтата на този народ, за просперираща България,

...
Нека работим за мечтата на този народ, за просперираща България,
Коментари Харесай

Мика Зайкова: Да работим за мечтата на народа

Нека работим за фантазията на този народ, за просперираща България, за заслужен живот в страна, член на Европейски Съюз. Така доайенът на 46-оно Народно събрание Мика Зайкова / ”Има подобен народ ”/ ориса новите депутати с първата си тирада, давайки старт на новия парламент.

За повторно ми се пада достойнството като най-възрастен депутат да открия Народното събрание, сподели Зайкова. Това е привилегия  освен на възраст и опит, доста съм щастлива, че съм измежду вас. Надявам се да видя усмихнати лица и подготвеност от всеки от вас да показа своите познания и умения в интерес на България, добави тя. И направи разбор на резултатите от изборите и на целите, които стоят през 46-ото Народно събрание.

Искам да споделя с вас поуките от резултатите на изборите. Нашият умен народ ни сподели нещо доста значимо. Първо – народът ни сподели, че не желае да живее повече по този начин, че желае смяна.  Всички партии на смяната повишаха своя резултат. Народът им гласоподава съществено доверие, акцентира Мика Зайкова.

Второ – народът не даде болшинство на нито една партия. Народът сподели – работете дружно. Мечтите би трябвало да се осъществен, добави любимката на хората.

Третото нещо, което народът сподели с по-ниската изборна интензивност, бе: да изборите са демократична процедера, само че не ги ли прилагаме прекомерно постоянно. Хайде са спрем с демократ процедури и да се залавяме за работа. Нито ще е елементарно, нито ще е бързо, само че е допустимо и това го демонстрираха нашите сътрудници от държавното управление,което работи до момента, безапелационна бе Зайкова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР