Нека днешният свят празник донесе здраве, надежда и топлина във

...
Нека днешният свят празник донесе здраве, надежда и топлина във
Коментари Харесай

Здраве, щастие и благоденствие: Политиците с пожелания за Рождество Христово

Нека днешният свят празник донесе здраве, вяра и топлота във всяко българско семейство, написа в обществените мрежи президентът Румен Радев за Рождество Христово.

„ Нека вярата в положителното ни дава сили да продължим да се борим дружно за справедливите дела на нашия народ, за спокойно и щастливо бъдеще за децата на България “, добави президентът.



Председателят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова разгласява видео с привет за празника:

„ Нека да е мирна, здрава и плодородна за целия ни народ новата 2023 година. Нека във всяко семейство да царува обич и съгласие “, пожела тя.



Вярата е движеща мощ във всяко начинание, написа в профила си във Фейсбук  лидерът на " Български напредък " Стефан Янев.

" Днес сме дружно с околните си. Когато сме дружно, сме мощни. Нека огънят на празника в никакъв случай не угасва ", пожелава той.



Лидерът на " Възраждане " Костадин Костадинов честити Коледа във Фейсбук като пожелава здраве, благополучие и благополучие.



Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов посредством обществените мрежи също честити Рождество Христово.

Лидерът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ написа в пост във Фейсбук: " Скъпи братя и сестри християни, от свое име и от името на Движение за права и свободи ви поисквам здраве, мир и берекет ".



Той показва, че в днешните сложни времена на война и рецесия повече от всеки път имаме потребност от мир, в единение и заедност да градим почтено бъдеще за всички български жители.

" Нека денят, носещ вярата за вяра и ново начало, извърши сърцата и домовете ви с топлота, благополучие, мъдрост и естетика ", пожелава водачът на Движение за права и свободи.

На Бъдни вечер съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков  публикува фотография със фамилията си.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР