Нека бъдем честни, всички обичаме да ядем. А някои хора

...
Нека бъдем честни, всички обичаме да ядем. А някои хора
Коментари Харесай

9 неща, които можете да ядете късно вечер, без да изпитвате вина

Нека бъдем почтени, всички обичаме да ядем. А някои хора изключително доста обичат да ядат късно вечер или нощем. Но непрекъснато чуваме, че е доста нездравословно да се яде късно вечер и че всичко, което изядем през това време от денонощието се лепи непосредствено върху бедрата ни. Най-новите изследвания обаче демонстрират, че има някои доста вкусни храни, които можем да ядем без да се тормозим и без да качваме килограми.

Разбира се, не трябва да забравяме умереността. Тя е ключът към триумфа. Ще ви представим някои храни, които са богати на протеини и небогати на захар, които умерено можете да хапвате измежду нощ.

1. Сирене

Отново сдържаност, сдържаност, сдържаност! Когато предлагаме сирене като храна за късната вечер, ние приказваме за парче сирене, а не половин кг. Сиренето е храна, богата на протеини, тъй че ще ви засити до идващия ден. Можете да хапвате нискомаслено сирене, с цел да запазите тежестта си под надзор.

2. Извара

Изварата съдържа казеинов протеин. Казеинът има доста муден ритъм на храносмилане, което е най-хубавият тип протеин за изразходване късно вечер, защото ще ви засити за по-дълго.

3. Хумус

Хумусът е страховит източник на протеин, изключително в случай че е домашно подготвен. Ако сте гладни, моркови или целина, потопени в хумус са отлична алтернатива.

4. Кисело мляко

Учените са потвърдили, че киселото мляко е ужасно за късните вечери. То е с високо наличие на протеин, ниско наличие на мазнини и ниско наличие на захар. Можете да добавите пресни плодове към него, с цел да стане по-вкусно.

5. Крекери
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР