Нежната и гласовита певица на Слави Трифонов – Невена Цонева

...
Нежната и гласовита певица на Слави Трифонов – Невена Цонева
Коментари Харесай

УЖАС! Обичана от хиляди певица призна за коварно заболяване, променило целия й живот

Нежната и гласовита певица на Слави Трифонов – Невена Цонева смълча всички с признанието, което направи. Красавицата е още на 36 години, единствено че е трябвало да се бори и все още се бори с следствията от много значително заболяване.
Преди време тя разказа, че й откриват туберколоза, която обаче била латентна. От нея се отключили и проблеми със сърцето, които нееднократно остават за повсеместен живот или най-малкото би трябвало да си повече от акуратен, както с лечението, по този метод и с пазенето.
До нея, като огромна и може би най-голямата поддръжка, е мъжът й Венелин Венков, също музикант на Слави Трифонов. Двамата с Невена се срещат и влюбват тъкмо към общата си работа в Ку-ку бенд, а до през днешния ден са неразделни, написа show.blitz.bg.
Нетипично за мъж, а още по-малко пък за “ изобретателна “ личност, единствено че Венков явно в реалност обича Невена, защото след толкова години не се е чуло да й е сложил рога. Венелин никога не се е славел като женкар и с него Цонева е блъснала джакпота.
В момента двамата се занимават и с това да оказват помощ да хора с разнородни физически или душевен проблеми като разказват своя опит или ги срещат с разнородни експерти и минали през същото хора, които да им опишат историите си и да им дадат рекомендациите, от които всеки би имал нужда.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР