Неизвестни автокрадци са тарашили тези дни Враца, съобщава BulNews.bg. Преди

...
Неизвестни автокрадци са тарашили тези дни Враца, съобщава BulNews.bg. Преди
Коментари Харесай

Автоджамбази нападнаха Враца, задигат луксозни джипове

Неизвестни автокрадци са тарашили тези дни Враца, оповестява BulNews.bg. Преди две вечери сръчните джамбази са отмъкнали джип „ BMW X5 “ на известния предприемач Димитър Григоров. Той е притежател на врачанската компания „ Дигант “, която е прочут производител на самун и тестени произведения и е един от огромните арендатори на земя в района.

Във вторник вечерта Григоров паркирал колата пред дома си зад пожарната и се прибрал. В сряда сутринта предприемачът останал шокиран, когато излязъл и видял, че джипът го няма. Той незабавно подал сигнал в полицията и сега тече следствие.

По негова молба обаче казусът не е отразен в формалния бюлетин на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи за медиите. „ Джипът го владея от 2008-ма година, има застраховка „ Автокаско “, декларирал пред изданието Димитър Григоров.

Бизнесменът бил безапелационен, че няма визия кой може да е откраднал возилото му.

Само на 200 метра от мястото, където била паркирана колата, има камера от общинското видеонаблюдение. Когато се инсталираха камерите беше оповестено, че с тяхна помощ ще бъдат предотвратени и разкрити доста бързо и елементарно разнообразни закононарушения. Предстои да се разбере дали това ще се окаже правилно в тази ситуация.

Същата нощ е изработен опит да бъде отмъкнат и различен джип в града. Автокрадците са пробвали да откраднат и „ BMW X6 “. Апашите проникнали в джипа, само че не съумели да започват мотора, защото електрониката блокирала. Возилото е благосъстоятелност на прочут врачански бизнесмен в производството на дограма.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР