Неестествените форми на Живия Кен, който впоследствие се превърна в

...
Неестествените форми на Живия Кен, който впоследствие се превърна в
Коментари Харесай

Живият Кен стана за смях с нелепата си походка

Неестествените форми на Живия Кен, който след това се трансформира в Барби, от дълго време са обект на подбив на злобарите. Този път обаче той пръсна мрежата от смях с следващия си видео пост.

Много звезди усилват бюста си или напомпват задните си елементи, само че не дотам, каквато следим при този човек. Като прибавим и обстоятелството, че вместо да прескочи до близката фитнес зала, или да се довери на здравословна диета, избира да легне под ножа и да си в профил долните си ребра, картинката е ясна. Родриго Алвес, както е същинското му име, не познава граници. В резултат на съвсем стоте си пластични интервенции Живия Кен през днешния ден наподобява като същинска гротеска.

Не по този начин обаче мисли Алвес, който желае да го назовават Джесика. Той обожава необикновено формите си. Смята, че се е трансформирал в същинска хубавица и не се уморява да се съпоставя с Барби. Наскоро даже провежда тематична фотосесия.

Но е мъчно другите да оценят напъните му да усъвършенства външния си тип. И тялото, и лицето на Кен-Барби в този момент наподобяват по-скоро плашещи, в сравнение с привлекателни. И сигурно – изцяло неестествени. "Против всички закони на природата ", отсичат злобарите.

След някои от най-новите интервенции на Кен даже му стана мъчно да върви. Поради големия бюст и не по-малко впечатляващите му задни елементи, той просто не може да резервира равновесие. Особено в тясна рокля и високи токчета. С едно от последните си ревюта провокира смях даже измежду почитателите на звездата (да, има и такива).

Припомняме, че последните интервенции на Кен включваха покачване на лицето и шията и смяна на формата на долната челюст. Следващата интервенция, за която Алвес "точи зъби ", е трансплантация на женска вътрешност, с цел да забременее.

"Дори и да коства милион паунда, ще намеря метод да го направя. Искам дете със лични гени и кръв. Имам замразен биоматериал откогато бях мъж, с цел да мога да го употребявам за IVF. Ще се усещам пълноценна, в случай че мога да родя. Искам да имам цяло потомство деца и бленувам да ме назовават мама ", споделя той пред списание Closer предходната година.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР