Недоволство в Южна Корея от посещението на председателя на севернокорейската

...
Недоволство в Южна Корея от посещението на председателя на севернокорейската
Коментари Харесай

Какви са настроенията в Южна Корея в края на Олимпийските игри?

Недоволство в Южна Корея от визитата на ръководителя на севернокорейската делегация, която ще участва на закриването на Олимпийските игри. На церемонията Пхенян ще бъде показан от Ким Йон-чол. Той дава отговор за връзките сред двете Кореи, само че в Сеул е считан за военнопрестъпник.

Отношението на Южна Корея към Игрите беше доста топло, описа в ефира на Българска национална телевизия кореспондентът на Българска национална телевизия за Азия Георги Джартов. Той изясни, че ползата към севернокорейските делегации в Южна Корея е доминирал както медиите, по този начин и публичните полемики.
Георги Джартов, сътрудник на Българска национална телевизия за Азия: Присъствието на Ким Йон-чол е притеснително за доста хора, тъй като той се сочи като участник в потапянето на боен транспортен съд на Южна Корея в интернационалните териториални води сред двете страни. Но все още той е единственият човек на задоволително висок сан, който може непосредствено да беседва с министерството на обединяването в Южна Корея по основните въпроси за понижаване на напрежението сред двете страни и подготовката на визитата на южнокорейския президент в Пхенян през август месец тази година.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР