Полицаите от Районните управления на МВР в Монтана и Лом

...
Полицаите от Районните управления на МВР в Монтана и Лом
Коментари Харесай

Закопчаха румънци, измамили българи със златни пръстени

Полицаите от Районните ръководства на Министерство на вътрешните работи в Монтана и Лом са разкрили измами със златни пръстени, правени по шосето сред двата града, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Монтана, съобщи Българска телеграфна агенция.

Вчера на телефон 112 били подадени два сигнала от пътуващи по път II-81 Монтана-Лом, че непознати са им предложили сякаш златни пръстени с тегло към 20 грама. Мъж на 25 години от Монтана дал на непознати чужденци 70 лв. за пръстен, за който в началото мислел, че е златен, а след това схванал, че не е от доблестен метал.

Друг мъж на 20 години от село Владимирово в община Бойчиновци е съобщил, че е излъган с 60 лв., които дал на непознати за сякаш златен пръстен, които го спрели в село Пишурка, намиращо се на същото шосе.

След подхванати от полицията дейности край Лом и край Монтана били открити двама румънски жители на 31 и 32 години, за които се счита, че са съпричастни към измамите. Извършени били претърсвания и изземвания, разпознавания и разпити на очевидци и на потърпевши.

В Районното ръководство на Министерство на вътрешните работи в Лом са формирани две досъдебни производства по член 209 от Наказателния кодекс.

 

 

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР