Недоволство срещу бездействието на институциите зрее в Дряново. Зачестили набези

...
Недоволство срещу бездействието на институциите зрее в Дряново. Зачестили набези
Коментари Харесай

Нагли бандити изкараха Дряново на протест: Или да ги изселят или и ние ще направим като доктора в Пловдив и после ще ги лежим

Недоволство против бездействието на институциите зрее в Дряново. Зачестили нападения на обирджии в парцелите на хората принудиха десетки да излязат на кротичък митинг в почивния ден, оповестява bTV.

От началото на годината до момента кражби в домовете на хората има през вечер. Местните упорстват за смяна в законодателството. Твърдят, че причинителите се разхождат свободно из града.
„ Настоява се за смяна в законодателството. Ти нямаш никакви учредения да му причиниш нищо. Просто го гледаш на другия ден той по какъв начин се разхожда в града. И ти влиза умерено, излиза “, сподели локален притежател на ресторант, нападан два пъти.

„ желаеме смяна в Наказателния кодекс. Да не излизат тези момчета – групичката, която всеки жител я знае. Да си стоят в следствието до момента в който не ги осъдят. Там им е мястото, в пандизите са били, в поправителни домове. Те не могат да се интегрират “, съобщи различен.

„ Ние ще ги изселим. Или да се изселят или и ние ще създадем нещо като индивида в Пловдив, и ние ще лежим по-късно “, добави той.


Местният кмет също поддържа протестиращите.

От прокуратурата споделиха за bTV, че следват закона.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР