Недоволни от някои ограничения на скоростта във Варна и по

...
Недоволни от някои ограничения на скоростта във Варна и по
Коментари Харесай

Събират подписка срещу ограниченията на скоростта по бул. Левски и пътя Варна-Златни пясъци

 Недоволни от някои ограничавания на скоростта във Варна и по пътя Варна - Златни пясъци споделиха настояванията си в подписка, оповестена в групата Виждам те КАТ-ВАРНА, видя Varna24.bg

Ето какво се показва в претекстовете за отпадането на рестриктивните мерки:

 

" Новият бул. Левски е напълно без опция пешеходци да стъпят на него, на никое място няма пешеходни пътеки и е с построени подлези и надлези, а ограничаването е 50 км/ч.

Отсечката на бул. Княз Борис I от Икономическия университет до сп. " Почивка " е с построени подлези на всяка спирка, а тук-там и сред спирките, никъде няма пешеходни пътеки. Почти на всички места има високи огради, с цел да не могат пешеходци да пресичат. Преди години ограничаването на скоростта беше 80км/ч, а в този момент е 50км/ч.

Отсечката от  сп. " Почивка " до Слънчев ден е с построени подлези на всяка спирка, на никое място няма пешеходни пътеки, навсякъде има високи мантинели, с цел да не могат пешеходци да пресичат. а ограничаването е 60 км/ч. 

Отсечката от  Слънчев ден до края на този четирилентов път в посока Побити камъни има 2 пешеходни пътеки, навсякъде другаде има високи мантинели, с цел да не могат пешеходци да пресичат, а ограничаването е още веднъж 60 км/ч. 

Предлагаме позволената скорост на тези прави да се вдигне на 80-90км/ч, каквато е практиката при сходни прави в София и други огромни градове. Там където има пешеходни пътеки да се сложат светофари за пешеходци ", гласят настояванията на създателите на подписката.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР