Неделяна Христова-Нел, станала популярна като певицата Рени от мюзикъла Оркестър

...
Неделяна Христова-Нел, станала популярна като певицата Рени от мюзикъла Оркестър
Коментари Харесай

“Оркестър без име” стяга сватба


Неделяна Христова-Нел, станала известна като певицата Рени от мюзикъла „ Оркестър без име “, стяга женитба. Красавицата получи изненадващо предложение за брак от дългогодишната си половинкал написа Телеграф.
Изпълнителката постави на ръката си хубав годежен пръстен от бяло злато, затрупан с диаманти, откакто приятелят й паднал на колене с бижуто в ръка. Всичко се разиграло като сюжет за любовен филм. Двойката била на сантиментална отмора на екзотичния остров Бали. Те се наслаждавали на хубавото време, слънцето и безкрайните плажове. До 17 април, когато хубавицата била поканена на разходка с хеликоптер около крайбрежията на острова. Неделяна се наслаждавала на красивата панорама в компанията на мъжа до нея, когато изненадващо хеликоптерът кацнал, двамата слезли на земята и след няколко крачки тя видяла, че половинката й паднал пред нея на колене с кутийка в ръка. Неделяна показа сантиментален клип от момента на предлагането. „ И споделих да “ написа хубавицата под видеото.

Сред първите, които не пропуснаха да пратят благословия към бъдещото семейство, беше плеймейтката Моника Валериева. „ Честито, бъдете доста щастливи, дружно вечно “, написа тя под видеото. Зайнеб Маджурова, Джия, Криси също не пропуснаха да изпратят честитките си към влюбените. Разбира се, почитатели на Нел се поинтересуваха по кое време е датата на сватбата, само че тя не издаде повече детайлности към това.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР