Неделчо Матушев няма да бъде помощник-треньор на ЦСКА 1948 в

...
Неделчо Матушев няма да бъде помощник-треньор на ЦСКА 1948 в
Коментари Харесай

Неделчо Матушев отказа на ЦСКА 1948, поема друг столичен тим

Неделчо Матушев няма да бъде помощник-треньор на ЦСКА 1948 в екипа на младия ментор на " алените " Тодор Янчев, заяви източник от клуба. В момента третите след есенния дял в efbet Лига търсят нов помощник на Янчев.

От клуба, който играе домакинските си мачове на стадион " Бистрица ", се бяха спрели на Матушев поради опита му и околните връзки с Янчев. Двамата са били дружно в Нефтохимик Бургас, където някогашният полузащитник се утвърди в българския футбол, а Матушев му е бил треньор, написа Българска телеграфна агенция.

Причината за отхвърли на опитния бургазлия е, че е получил позвъняване от различен клуб от родния хайлайф, където вероятно може да настъпи смяна на обстановката.

По всяка възможност става дума за Локомотив София, където може да размени очакващия развиване на последваща стъпка в посока Ботев Пловдив - Станислав Генчев.

Матушев за последно беше част от менторското звено на треньорския курс за лиценз УЕФА-Про на Треньорската школа на БФС, а преди този момент - помощник-треньор на националния тим.

ЦСКА 1948 се раздели преди седмица с треньора си Любослав Пенев, а от този момент насам на първо време Валентин Илиев трябваше да заеме мястото му. Някогашният защитник на ЦСКА и националния тим обаче отхвърли, с цел да освободи място за Тодор Янчев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР