Неделчо Матушев няма да бъде помощник-треньор на ФК ЦСКА 1948

...
Неделчо Матушев няма да бъде помощник-треньор на ФК ЦСКА 1948
Коментари Харесай

Неделчо Матушев отрязал ФК ЦСКА 1948 заради Локомотив

Неделчо Матушев няма да бъде помощник-треньор на ФК ЦСКА 1948 в екипа на младия ментор на столичани Тодор Янчев, написа " Тема Спорт ". В момента третите след есенния дял в Първа лига търсят нов помощник на Янчев. От клуба, който играе домакинските си мачове на стадион " Бистрица ", се бяха спрели на Матушев поради опита му и околните връзки с Янчев. Двамата са били дружно в Нефтохимик (Бургас), където някогашният полузащитник се утвърди в българския футбол, а Матушев му е бил треньор.

Причината за отхвърли на опитния бургазлия е, че е получил позвъняване от различен клуб от Първа лига, където вероятно може да настъпи смяна на обстановката. По всяка възможност става дума за Локомотив (София), където може да размени очакващия развиване на последваща стъпка в посока Ботев (Пловдив) Станислав Генчев.

Днес в изявление притежателят на " червено-черните " от " Надежда " Иван Василев съобщи, че Генчев може да премине в Ботев (Пловдив), само че това ще стане единствено с финансова отплата, която да бъде платена от благодетеля на " канарчетата " Антон Зингаревич.

Матушев за последно беше част от менторското звено на треньорския курс за лиценз УЕФА-Про на Треньорската школа на БФС, а преди този момент - помощник-треньор на националния тим.

ФК ЦСКА 1948 се раздели преди седмица с треньора си Любослав Пенев, а от този момент насам на първо време Валентин Илиев трябваше да заеме мястото му. Някогашният защитник на ЦСКА и националния тим обаче отхвърли, с цел да освободи място за Тодор Янчев.
 Валентин Илиев може да поеме ФКСБ?
Валентин Илиев може да поеме ФКСБ?

Получил е позвъняване персонално от Джиджи Бекали
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР