Неблагоприятен период за нови начала. По-добре е да го посветите

...
Неблагоприятен период за нови начала. По-добре е да го посветите
Коментари Харесай

Близнаци, внимавайте със здравето си. Козирози, отделете време за половинката си

Неблагоприятен интервал за нови начала. По-добре е да го посветите на незначителни рутинни действия. Ограничете контактите.

Овен - Крайно време е да погледнете на нещата по-обективно и да оцените реалистично обстановката. Пазете силите си - малко неподходящ интервал, който просто би трябвало да изчакате да отмине. Денят е подобаващ за дотъкмяване на задания.

Телец - Чашата на търпението ви елементарно може да прелее през днешния ден. Вероятно ще зародят обстановки, които да ви подразнят, да се намерят хора, които да ви ядосат. Опитайте да контролирате раздразнението си и гледате на нещата с повече позитивност.

Близнаци - Днес може да не ви спори в работата. Добре е да не предприемате нищо значимо. Внимавайте за здравето си. Добре е да избягвате несъразмерна интензивност, повече да почивате и разтоварвате нервната система.

Рак - Днес е належащо да бъдете доста деликатни и внимателни. Някои ще изпаднат в меланхолично въодушевление, други ще се почувстват много изнервени. Избягвайте крайностите в страстите и постъпките.

Лъв - Ако съумеете да сте сдържани в държанието, и не вършиме остри изявления, ще съумеете да избегнете конфликтни обстановки. Намерете метод да се отпуснете даже в работното време. Редувайте постоянно работа с отмора.

Дева - Днес е по-добре за вас да сте сами и да пребивавате в спокойна конюнктура. Ниският витален тонус може да ви направи податливи на външни негативни въздействия, което да се отрази на персоналните връзки. Неподходящо време за контакти, срещи.

Везни - Днес ще почувствате липса на ентусиазъм и креативен напредък, въобще няма да имате тласък за работа. Опитите да обърнете хода на събитията в мечтаната от вас посока няма да докара до стремежи резултат. Приемайте всичко без непотребни страсти.

Скорпион - Възможно е през днешния ден да изпитвате мощни прочувствени прояви. Хубаво е, в случай че можете да се овладеете и да избягвате конфликтни обстановки. Не бъдете прекалено откровени, тъй като близките могат да възприемат неверно думите ви.

Стрелец - Можете да довършите това, което сте почнали, само че не започвайте нищо ново. Ограничете контактите. Днес никой не е застрахован от допускане на възможни неточности, както в работата, по този начин и в междуличностните връзки.

Козирог - Днес е належащо да деянията повече здрав разсъдък и да бъдете малко по-сдържани и тактични. Нещата може да не вървят, което напълно не значи, че няма да съумеете. Отделете задоволително внимание на колегата си, бъдете деликатни.

Водолей - Старайте се да прогонвате неприятните и песимистични мисли. Пълнолунието във вашия знак ви прави по-чувствителни, по тази причина избягвайте неприятни обстановки и контакти. Опитайте да се извършите с повече религия и вяра за по-добро бъдеще.

Риби - Днес може да се наложи да измененията проектите си. За да избягате от тъжните мисли, идете да си купите нещо хубаво. Не подценявайте вътрешния си глас, обърнете внимание на знаците и съвпаденията към себе си.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР