Небезразличният минувач Патрик Сеу смело се втурнал да спаси малкия

...
Небезразличният минувач Патрик Сеу смело се втурнал да спаси малкия
Коментари Харесай

ВИДЕО запечата как младеж спаси дете от зъбите на разярен питбул

Небезразличният минувач Патрик Сеу самоуверено се втурнал да избави дребния 4-годишен Жоао Педро, откакто момчето било нападнато от кучето в Рио де Жанейро.

Малкото дете се намиралf до детегледачката му, когато питбулът го забелязал. Страховитото видео демонстрира по какъв начин кучето се втурва към беззащитното момче, преди Патрик да се втурна на помощ и да го отблъсне.

След това мъжът хвърля детето на покрива на близка кола, тъй че да е в сигурност. Самият той, обаче, също е трябвало да се качи на покрива, когато питбулът се опитал да го хване за глезена.

Безработният Патрик (на 20 години) е разгласен за воин, откакто видеото от случая предходната седмица стана вирусно в мрежата.

Самият юноша споделя: „ Представих си, че на земята е личната ми щерка Лара. Тя е единствено на 2 години, само че е наподобява почти толкоз огромна. Когато видях какво се случва, показах си, че това е тя, и започнах инстинктивно да работя. Когато влачех кучето, то стисна шията на момчето със зъби. Въобще не се считам за воин. "

Хората са решили да оказват помощ на героя и да наберат средства за подмяна на телефона, който се развалил, до момента в който Патрик и момчето се спасявали от нападението на покрива на колата. Съобщава се, че мъжът не е работил през последните 5 месеца.

Все още не е разпознат притежателят на питбула.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР