Не знам защо, но дори когато съм сериозен, хората изригват

...
Не знам защо, но дори когато съм сериозен, хората изригват
Коментари Харесай

Христо Гърбов кандидатства четири пъти във ВИТИЗ

„ Не знам за какво, само че даже когато съм сериозен, хората изригват от смях. Още във ВИТИЗ имах такива обстановки. Репетирам трагична роля, а всички се хилят. От друга страна е цялостно с хора без възприятие за комизъм, които се взимат насериозно. Глупави хора, които и други усеща нямат “, показа Христо Гърбов в " Тази събота и неделя ".

Той призна, че от дребен е усещал, че ще стане артист.

„ Това някак си ми беше в забрадка вързано и по тази причина мислех за други специалности като инженер или доктор. Искаше ми се да намеря лекарство срещу рака и това ме стимулира. Все отново избрах ВИТИЗ, където аплайвах четири пъти. Тогава се явяваха по 3-4 хиляди души и на комисията й бе мъчно да види дали в теб има някакво зрънце гений “, описа артистът, който е признат за студент от същата комисия, която го къса при първото му явяване.

По-късно Христо Гърбов се явява на конкурс за работа в Сатирата и там бъдещата му брачна половинка Иглика Трифонова го вижда.

„ Видяхме се при общи познати и аз започнах да подражавам един старшина. Иглика, която е сериозен човек и интелектуалец, се поддаде на тези долни фалшификати “, показа със смях звездата от „ Улицата “, „ Столичани допълнително “, „ Комиците “ и доста други тв продукции.

На 14 февруари артистът ще играе в " Помощ, жена ми е луда ", в Културен дом на нефтохимика, Бургас.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР