Не знам кой ви подведе и коя глава роди това

...
Не знам кой ви подведе и коя глава роди това
Коментари Харесай

Йордан Чорбаджийски: Нова наредба ще мъчи бизнеса

Не знам кой ви подведе и коя глава роди това безумство. Така шефът на НЛВК Йордан Чорбаджийски разяснява нова разпоредба, оповестена за публично разискване от МЗм, по време на форума на " Стандарт " " Да! На българската храна "..

Ще кажа по какъв начин е в нашия бранш, продължи Йордан Чорбаджийски. " Вината и напитките се наблюдават от МЗм, вързани сме онлайн към организация митници и Национална агенция за приходите. Митниците имат камери в заводите. Следи се придвижването на стоките. Сега съгласно наредбата би трябвало да влезе и БАБХ - следващата организация, която ще влезе да желае нещо. Цялата информация е у вас. Идеята е да помогнем на бизнеса да се развива или да сътворяваме нови отдели, да назначаваме нови хора, каквито мъчно се намират. Затова желая МЗм да каже за какво е тази потребна разпоредба ", уточни шефът на лозарите и винарите.
-->
Това, което казвате за напитките - издеята не е наредбата да отежнява сектора. А да се цифровизират регистрите и в последна сметка да се обединят в един указател. Има опция за мнения по време на публичното разискване, сподели министърът на стопанската система Никола Стоянов. Целта в последна сметка е да има бистрота, добави той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР