Не знам какво изчакват в Български възход“ – дали имат

...
Не знам какво изчакват в Български възход“ – дали имат
Коментари Харесай

Голяма драма на вота! Прогнозата на политолог

Не знам какво изчакват в „ Български напредък “ – дали имат някакъв катарзис, рецесия ли претърпяват сега, само че доста скоро ще стане ясно, че и да тръгнат да тичат, с цел да заловен влака, просто ще го изтърван.

При Българска социалистическа партия и „ ИТН “ драмата на идните избори ще е огромна. Това предвижда в изявление за Фрог Нюз политологът доцент Петър Чолаков.Според него очакванията за предизборна коалиция сред „ Продължаваме Промяната “ и „ Демократична България “ към момента не са умрели, само че не вижда Политическа партия да изгарят от огромно предпочитание. Все отново следва да забележим.

Според доцент Чолаков предизборната акция ще премине под сянката на газовата рецесия, връзките с Русия, външната политика и войната в Украйна.

Очевидно задачата е да се очертаят демаркационните линии, т.е. да покажат, че няма да работят дружно. Поне това би трябвало да бъде посланието към гласоподавателите. От страна на господин Борисов има огромна еластичност – той в този момент се държи по един метод, безусловно след няколко часа може да приказва други неща.

За „ Продължаваме Промяната “ е значимо да покажат, най-малко в този момент, че няма да работят с ГЕРБ, тъй като другояче ще уплашат и демотивират огромна част от гласоподавателите си. Това е смисълът, само че остава огромният въпрос дали след 2 октомври в последна сметка в обстановката в 48-мия парламент, няма да се наложи ГЕРБ и Политическа партия да работят дружно. Изобщо не бих го изключил като вид и не би трябвало да се подценява.

За една политическа групировка би трябвало да се приказва, с цел да се случват нещата към нея. Дори и неприятния ПР отново е по-добре, в сравнение с цялостно безмълвие. Това, че в действителност не се шуми към тази групировка, в тази ситуация може не просто да изиграе неприятна смешка, само че този план може да се окаже „ мъртво роден “.

Не знам какво се изчаква там, дали имат някакъв катарзис, рецесия ли претърпяват сега, само че доста скоро ще стане ясно, че и да тръгнат да тичат, с цел да заловен влака, просто ще го изтърван, имам предвид изборите на 2 октомври. Ако желаят нещо да вършат, съгласно мен би трябвало да бъдат доста по-активни.

Те се изгубиха напълно, съвсем нищо дори не се чува за тях. "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР