Не знаем как ще се отрази върху ГЕРБ списъкът Магнитски“.

...
Не знаем как ще се отрази върху ГЕРБ списъкът Магнитски“.
Коментари Харесай

Депутат на ГЕРБ хвърли бомба за Горанов, срина ,,Промяната“ и ДеБъ: Коалиция на отчаянието

Не знаем по какъв начин ще се отрази върху ГЕРБ описът „ Магнитски “. От една страна би могло да бъде отрицателно, само че от друга може да подейства стимулиращо на ядрото на партията. Това сподели Георг Георгиев от ГЕРБ в ефира на „ Твоят ден “ по NOVA NEWS.
„ Аз персонално имам вяра, че господин Горанов е кадърен да потвърди, че не е отговорен за това, в което е упрекван. Смятам, че предоставената информация не е до такава степен правилна. Той предприе стъпки, за това да не могат да бъдат осъществявани злоупотреби, в които упрекват самия него, а точно – да влезем в чакалнята на Еврозоната “, добави той.
Георгиев разяснява и дейностите на президента. „ Това е индивидът, който взима решенията от две години насам. Служебните държавни управления, „ отпред “ с Румен Радев са тези, които сега дефинират държавната политика. Изявленията на президента в Европа освен са нездравословни, само че вадят България от политическия дискурс, в който желаеме да се осъществя. Нашата прозападна и евроатлантическа ориентировка се компрометира “.
Георгиев разяснява и опцията за иницииране на процедура по импийчмънт на президента. „ На мен ми е странна позицията на създателите на тази концепция. Това са хората, които брандираха предизборната си акция със „ С Вас сме, господин президент “. Политикът посочи, че засяга „ Продължаваме Промяната “, само че добави, че симпатизантите на „ Демократична България “ също поддържаха Румен Радев за втори мандат.
Политикът разяснява идните избори. Той е на мнение, че без ГЕРБ не може да има държавно управление. „ Самият факт, че на Политическа партия и Демократична България им се наложи да се сплотяват, демонстрира че те са неуверени и слаби, с цел да победят ГЕРБ. Това е коалиция на спасението, на отчаянието, която се стреми да получи първия мандат за сформиране на държавно управление “, добави той.
Георгиев акцентира и разликите сред Политическа партия и Демократична България и зададе въпроса кой би формирал бюджета на страната.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР