Не вярвам да има разпад на коалицията. Това заяви в

...
Не вярвам да има разпад на коалицията. Това заяви в
Коментари Харесай

Лена отвърна на Радев за сигурността на българите

Не имам вяра да има разпад на обединението. Това съобщи в ефира на Нова телевизия началникът на кабинета „ Петков ” Лена Бориславова. Впечатлението ѝ за обединението е, че е постоянна и работи крепко.   

„ Това, което ще създадем през днешния ден, е да актуализираме информацията за нашите съдружни сътрудници във връзка с дейностите на държавното управление за гарантиране на енергийната сигурност. Ще приказваме за инфлационните ограничения. На тези препоръки се разискват всички настоящи тематики ”, акцентира Бориславова и посочи, че днешният Съвет е регулярен.  

Коментар от началника на кабинета пристигна и за думите на президента Румен Радев, че хората, които взимат решения, би трябвало да се преценяват на първо място със сигурността на българите: „ Конфликтът е доста покрай границите на Полша и Румъния. Това са страни, които изпращат военна помощ. Тяхната национална сигурност зависи от груповата сигурност на Европа и НАТО ”, уточни Бориславова.

Тя добави: „ България е НАТО и е част от Европейския съюз. Най-доброто за отбраната на нашата сигурност - енергийна, териториална, военна, е когато сме с нашите сътрудници и действаме единно ”, безапелационна е тя.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР