Не вярвам, че партийните субсидии ще паднат на 1 лев.

...
Не вярвам, че партийните субсидии ще паднат на 1 лев.
Коментари Харесай

Карадимов: Утре ще преизберат Нинова

Не имам вяра, че партийните дотации ще паднат на 1 лев. Всъщност не ми се желае да имам вяра, че ще падне на 1 лев. Искам да направя едно конкретизиране - не пазя тезата дотацията да остане 11 лв.. Защитавам тезата за рационална партийна дотация, тъй като в тази сума не влизат единствено средствата за политическа активност, само че и средствата, нужни за провеждането на избори. Това съобщи политическият анализатор Росен Карадимов в студиото на ``Панорама`` по Българска национална телевизия. 

Той добави, че измененията във връзка с размера на дотациите не се вършат поради референдума на Слави Трифонов, а по-скоро поради идния Конгрес на Българска социалистическа партия. 

,,Премиерът Бойко Борисов направи съществени поръчки за промени в ГЕРБ. Корнелия Ниновасъщо направи сериозна промяна в Българска социалистическа партия и в случай че тя продължи сполучливо с нея, в един миг може да видим, че двете съществени политически партии получават нов образ, ново лице и тази система стартира да действа по нов начин``, показа той. 

,,Конгресът на Българска социалистическа партия в неделя ще препотвърди водачеството на Корнелия Нинова и аз се надявам това да се случи, тъй като тя е политическият водач. Освен това тя разполага с голяма поддръжка в границите на партията. Друга причина е, че предстоят най-важните избори за Българска социалистическа партия за последните 10 години. А и хората, които ще участват на този Конгрес, ще бъдат гръбнакът на партията по организацията на локалните структури по време на изборие``, изясни Карадимов. 

,,В случай че се стигне до избор на краткотрайно изпълняващ длъжността ръководител на Българска социалистическа партия, тогава социалистите ги чака пагубна загуба на локалния вот``, съобщи в умозаключение политическият анализатор. 
 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР