Не всички отдават значение на сънищата си. И рядко ги

...
Не всички отдават значение на сънищата си. И рядко ги
Коментари Харесай

Пророческите сънища, които Ванга съветвала да не пренебрегваме

Не всички отдават значение на сънищата си. И рядко ги помнят. А това, което изплува в паметта, не всеки път може да бъде дешифрирано. Посланията и намеците на подсъзнанието са прекомерно алегорични.

Въпреки това, някои сънища, които нормално се назовават ​​​​пророчески, не би трябвало да се подценяват.

Ванга постоянно говорела за такива сънища, оставяйки доста изненадващо точни тълкувания, които в действителност оказват помощ на някои хора да се пазят от неприятности, а други да получат това, което желаят.

Ще ви представим тези, които пророчицата наричала най-важните. Нека стартира с обстоятелството, че такива сънища се разграничават от другите сънища: те са доста ярки и се помнят съвсем до най-малкия подробност.

Сънища, предупреждаващи за заплаха

Един от най-честите сънища, който предизвестява за съществени здравословни проблеми, пострадвания и контузии, е мръсно легло или раздрано спално долни дрехи. Мръсни неща, развалена храна, счупени домашен предмети и бездомни, неподдържани животни също не дават обещание положително здраве.

За ридк да станете жертва на измамници, финансови усложнения или загуба на източник на приходи приказват сънища, в които сте очевидци на вилнееща огнена буря: било то пожар, вулканично изригване и други

За събития, които ще ви накарат да пролеете доста горчиви сълзи: гибел на обичан човек, изменничество, съществени спорове с вашия началник или деца, можете да бъдете предизвестени от сън, в който апартамент или къща ненадейно се наводнява и на пода се лее вода. Особено в случай че към този момент сте намокрили краката си в тази вода.

Негативните тълкувания на сънищата разстройват даже тези, които не имат вяра в тяхното значение.

Но не би трябвало да се разстройвате, а да слушате интуицията си и да анализирате всичко, което ви се случва в този момент. Напълно допустимо е да намерите къде да „ поставите сламки “ и да се спасите от бъдещи неприятности.

Сънища, които предвещават позитивни промени в персоналния ви живот

Сънищата с цветя постоянно са вести за промени в персоналния ви живот, било то предложение за брак, нова любовв или дълго чакано забременяване. Особено в случай че измежду цветята има неотворени пъпки.

Сънуването на водопади и бурни планински реки приказва за среща със сродна душа, за нова обич.

А в случай че има и дъга върху водата, мъчно е да си представим нещо по-добро. Това е сън за главозамайващи вероятности и благоприятни условия, освен това безусловно невероятни, каквито даже не бихте могли да си визиите в най-смелите си фантазии.

И че всички порти скоро ще бъдат отворени за вас и вашето съкровено предпочитание ще се сбъдне.

Сънища, обещаващи благосъстояние

Мисля, че всеки знае за изпражненията и торовете. Но самите пари: банкноти или монети въобще не значат, че скоро ще се появят в живота ви. По-скоро е отражение на вашите мисли и терзания за тях.

Но тези 3, както твърди Ванга, безусловно предсказват непредвиден и много осезателен доход. Тези сънища не са ме разочаровали в никакъв случай.

Първи в листата са сънищата, в които сте в или виждате гръмотевична стихия с гръмотевици. Проблясъци на светкавици и оглушителни гърмежи от горната страна – значат идването на пари от вашите професионални действия: бонус, нарастване на заплатата, нова високоплатена работа. А ехото от гръмотевични стихии значи победа или приемане на завещание.

Появата на богат спонсор, вложител или сътрудник в живота е обещана от огромна черна хлебарка, която се втурва в съня. По принцип ние се опитваме да се отървем от тях или да ги смачкаме в сънищата си. И в случай че това се случи, за жалост, такива прелестни вероятности няма да се осъществен в живота.

Не по-малко неприятните плъхове се присънват за връщане на остарели задължения.

Но каквото и да дава обещание сънят, в никакъв случай не казвайте на никого за него. Лошите, с цел да не се осъществен, и положителните, с цел да не изплашат шанса. Пожелаваме ви да имате единствено хубави оракулски сънища.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР