Не всички герои носят пелерини и човек на име Рон

...
Не всички герои носят пелерини и човек на име Рон
Коментари Харесай

Бездомник спасява бебешка количка миг преди да се озове на магистралата (видео)

Не всички герои носят пелерини и човек на име Рон Несман е съвършеното доказателство за това.

Този мъж е бил безприютен от няколко години, преди най-сетне да откри място, което да назова дом, когато напълно неотдавна се преместил при сестра си Дона.

След като почнал живота си изначало, идната стъпка била намирането на работа.

И по този начин, един ден Рон отивал на изявление за работа, само че не знаел, че това ще бъде денят, в който постъпката, която направи, ще го трансформира в воин от същинския живот.

Действията на Рон били уловени от от това, което мнозина биха нарекли  спиращо сърцето видео. Видеото демонстрира количка с бебе вътре да се спуска стремглаво към натоварена автомагистрала в Хесперия, Калифорния.

Когато количката стартира да се търкаля, гледачката на бебето, за която по-късно беше обявено, че е пралеля му, пада на земята и не може да стои на краката си, с цел да хване количката.

Рон се озовава на точното място в точното време и става очевидец на всичко. Той трябвало заставен да вземе решение за елементи от секундата, когато забелязал количката и просто изтичал към нея допустимо най-бързо.

„ Знаех, че мога да я хвана, и я хванах “, споделя Рон пред KTLA. „ И съм признателен за това, тъй като в действителност не бих желал да видя крайния резултат, в случай че не бях там. “

След това Рон изразил състрадание към дамата, която се грижела за бебето и споделя, че е направила всичко по силите си, с цел да хване количката.

„ Тя направи всичко допустимо, с цел да се изправи “, споделя мъжът. „ Коленете й кървяха, когато се приближих до нея, тя към момента беше шокирана и плачеше. “

Що се отнася до спасяването, той споделя: „ Забелязах, че количката върви към трафика и инстинктивно изтичах към количката и се гмурнах, преди да влезе в трафика и в количката имаше дете.

„ Бях признателен, че бях на точното място в точното време. “

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР