Не трябва да забравяме, че в Конституционния съд има няколко

...
Не трябва да забравяме, че в Конституционния съд има няколко
Коментари Харесай

Искрен Митев към Костадинов: С какви очи излизате и казвате кое как да стане?! Възрожденци под наем

„ Не би трябвало да забравяме, че в Конституционния съд има няколко висящи тъжби, по които той още не се е произнесъл. Референдумът на Възраждане да вземем за пример, по който необичайно за какво той още мълчи, евентуално преднамерено мълчи и се стига до обстановка, която е известна като фрагмент за правораздаване “. Това сподели от трибуната на Народно събрание водачът на Възраждане Костадин Костадинов.
„ Възраждане “ даже не разполагат с поправения вид, който бе гласуван на Комисията по конституционни въпроси в Народното събрание. Всичкото това бързане е показателно за нещо, което групировката сигнализира – става известно напън върху Конституционния съд, с цел да може да се вземе решение, с което да легитимира погазеното право на 604 000 българи да проведат референдум за опазване на българския лев.
Според него ПП-ДБ, ГЕРБ и Движение за права и свободи под паника обезпечават болшинство в Конституционния съд (КС), което да гласоподава за погазването на Конституцията. „ Подготвят се да вкарат техни хора, които, като влязат в Конституционен съд, да наклонят везните в интерес на нарушителите на конституционното право на българите да бъдат питани в интерес на нарушителите на българската Конституция в интерес на нарушителите в незаконното ръководство “, засегнат е Костадинов, представен от novini.bg.
„ С какви очи излизате от трибуната и обяснявате кое по какъв начин да стане. Вие сте просто едни възрожденци чартърен “, обърна се към Възраждане Искрен Митев от Продължаваме промянaта “, във връзка обвиненята им за избора на съдии.
Напрежението се разрасна с изявление и на водача на Българска социалистическа партия.
„ Никой не е обсъждал с нас измененията за избор на конституционни съдии. Ние не сме тук натискачи на копчета. Вместо в този момент да гледаме данъчните закони, вие вкарвате изключителни точки. Ние сме съпротива и не можете да желаете поддръжката на Българска социалистическа партия. Ще се научите на ред и почитание, или постоянно ще получавате червен бутон “, сподели тя.
„ Възраждане “ приканиха закононарушението, което се прави от ръководещите да бъде осъдено.
„ За тези хора няма закони, тези хора ви презират и не мислят за вас. Водят война против националните ни гордости, евроатлантическа тайфа нещастна “. Така Костадинов се обърна към ръководещото болшинство.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР