Не, този парламент не може да излъчи правителство. Теоретично може

...
Не, този парламент не може да излъчи правителство. Теоретично може
Коментари Харесай

Огромно предупреждение! Тежки думи на Костадинов за България

Не, този парламент не може да излъчи държавно управление. Теоретично може да излъчи някакво, само че то няма да ре работещо, ще продължи деградацията. Това съобщи водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов в ефира на Българска национална телевизия, разяснявайки рулетката с мандатите и опцията за ново държавно управление. 

" Сега, сега приказват в припадък на политическо двуличие по какъв начин би трябвало да се одобряват 21 законопроекта. Защо не ги одобриха когато имаха цялостния комфорт? Защо тези закони, като са значими, не са вкарани в таз седмичната стратегия на Народно събрание.

Как по този начин може да се сътвори работещ кабинет, попита той. 

" Ще приказваме с президента. Получили сме покана. В петък в 17:00 часа са нашите съвещания. Макар, че те са непотребни. По този метод президентът желае да даде късмет за основаването на някакъв сакат и импотентен кабинет. Чака ни доста тежка зима и би трябвало да ни ръководят доста способени хора ", сподели Костадинов, разяснявайки идните съвещания.

Костадинов разяснява и клеветата на Елена Гунчева, съгласно която депутатите от " Възраждане " всеки месец предоставяли 45 000 лв. от заплатите си персонално на водача на партията, с цел да може той да ги харчи както сметне за добре. 

" Клеветите остават за сметка на клеветника. Възраждане е най-проверявана за последните 5 години. Имаме 12 одита. В момента върви още един. Ние сме най-изрядната политическа организация. Обвиненията са плод на тези хора, които подтикнаха Гунчева да напусне ", сподели още той. 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР