Не търсим повод да оспорваме изборните резултати. Твърдим, че няма

...
Не търсим повод да оспорваме изборните резултати. Твърдим, че няма
Коментари Харесай

Христо Иванов: Ердоган подкрепи съюза между ГЕРБ и ДПС

Не търсим мотив да оспорваме изборните резултати. Твърдим, че няма спънки да се излъчва броенето на бюлетините. Нашата платформа " Ти броиш " дава опция всички предавания онлайн да се обединят. Затова ще апелираме пред съда решението на ЦИК да не допусне лъчение онлайн на броенето на бюлетини. Това съобщи водачът на " Да, България ", част от обединението " Демократична България " Христо Иванов.
Иванов е безапелационен, че като си член на СИК и вършиш обществена работа, не може да претендираш за нарушение на персоналните ти данни. Ще се прави единствено сега, в който остават служебните лица – т.е. членовете на СИК-овете, сподели той. И акцентира на няколко пъти пред Нова телевизия, че това демонстрира доверие в изборния развой – доверяваме се, само че ревизираме, цитира той думи на Роналд Рейгън към Михаил Горбачов.
 Христо Иванов: “Демократична България ” ще апелира отхвърли за видеоизлъчване на броенето на бюлетините Христо Иванов: “Демократична България ” ще апелира отхвърли за видеоизлъчване на броенето на бюлетините
“Демократична България ” е подготвена да апелира изключването на опцията за видеонаблюдение и лъчение на броенето на бюле...
Бившият правосъден министър обърна внимание на машинното гласоподаване, както и че доста преференции на последните евроизбори бяха оповестени за невалидни. Имаме подозрения, че с едно драсване на писалка една бюлетина може да стане невалидна, добави той.
Не е въпросът какъв брой гласове ще дойдат за нас от чужбина. Въпросът е в народен приоритет – на всички места, където има българин, е България. Затова се борим всеки български жител да може гласоподава там, където се намира, сподели Иванов. И не се съгласи, че " Да, България " е срещу и желае ограничение на секциите в Турция. Движение за права и свободи не желае гласоподаване по пощата, тъй като знае, че картината ще е доста по-различна, в сравнение с Движението му се желае. " Знаем, че в Турция има достоверни български демократи и те няма да гласоподават по командата на Движение за права и свободи и Ердоган ", твърди Иванов. Той е сигурен: " Ердоган поддържа необявения стратегически съюз сред ГЕРБ и Движение за права и свободи ", визирайки на последната конференция на Движение за права и свободи.
Залогът на тези избори е, сподели още Иванов, визирайки евросредствата за възобновяване от коронакризата за България. Движение за права и свободи желае да взе участие в усвояването и разпределението, добави той.
" Тази арогантна нецензурност би трябвало да бъде осъдена ", акцентира Иванов по адрес на Валери Симеонов и репликата му, че и да се върнеш в България. Той даде образец с 5000 подадени за часове заявки за гласоподаване зад граница, което дефинира за връх и симптом какъв брой хора желаят да гласоподават срещу Симеонов. " Нашата задача е да принудим българските управляващи да си свършат работата ", засяга Иванов гласуването зад граница. Но той похвали Министерство на външните работи и външния министър Екатерина Захариева, които полагали старания " да си свършат работата ".
 Христо Иванов подаде тъжба против прокуратурата, която отхвърли да проверява записите с Борисов Христо Иванов подаде тъжба против прокуратурата, която отхвърли да проверява записите с Борисов
Съпредседателят на “Демократична България ” Христо Иванов подаде тъжба против отхвърли на Специализираната прокуратура да разсл...
Бъдещо ръководство
Имаме цели, по които няма да вършим взаимни отстъпки. Ще ги разпишем като законодателство и ще ги внесем от първия ден на новия парламент. Изрично сме споделили, че не може да участваме в ръководство с ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи – гласоподавателите обаче ще кажат. Начинът да не стане " трик ", е да се поемат задължения, съобщи Иванов. Той подсети, че Демократична България подава съответни сигнали против настоящето ръководство. Важно е дали Слави Трифонов и Мая Манолова поддържат позицията ни във връзка с основния прокурор, на ликвидирането на " профилираните бухалки ", които мачкат бизнеса, за електронното ръководство, за което имаме съответен проект – 70% понижение на административната тежест, изброи Иванов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР