Не става дума за порции и назначения, а за програми.

...
Не става дума за порции и назначения, а за програми.
Коментари Харесай

Христо Иванов: Готови сме да подкрепим кабинет, но не на всяка цена

" Не става дума за порции и назначения, а за стратегии. Очакваме оправдателен политически диалог. Искаме диалог, който да ни разреши да знаем в вероятност защо гласуваме, с цел да можем да поемем политическа отговорност пред гласоподавателите си. Трябва да вършим разлика сред държавно управление и ръководство. Управлението е развой, в който има доста решения, които да се взимат от Народното събрание. Той изисква болшинство, което да бъде конструирано към някакви програмни дейности ".

Това съобщи в ефира на Нова телевизия съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов.

По думите му, огромен компромис е изработен със поръчката за доброжелателна поддръжка и желание да се работи с мандата на " ИТН ". Съпредседателят на " Демократична България " обаче уточни, че това не би могло да се случи, в случай че се оферират хора, чиято политическа биография " хвърля сянка " върху опцията да бъдат свършени избрани неща.

" Нашата поддръжка зависи от готовността на Има Такъв Народ да се извършат конституционни промени. Ние не споделяме, че ще махнем Гешев от първия ден, само че имаме воля да се опитаме. Ние можем да си намерим всевъзможни мотиви да отправим всевъзможни рецензии. Трябва да се опитаме да създадем кабинет с първия мандат, само че не непременно “, сподели Иванов.

По отношение на бъдещия ръководител на Народното събрание и дали ще поддържат Ива Митева, Иванов съобщи, че поддръжката е нещо, което се търси. До момента никой не я е изискал. " Нека забележим и другите претенденти. Ние няма да излъчваме наш претендент ", сподели той.

По отношение на концепцията служебният кабинет да стане постоянен, Иванов уточни, че е стартирана сходна концепция. " Има вид за някаква част от служебния кабинет. Имаме забележки към някои министри, само че има министри които си заслужават ", съобщи той без да показва съответни имена.

Иванов призна, че си приказва с всички водачи на ИМВ, само че че от тези диалози би трябвало да доведат до съответни дейности.

„ Страната има потребност от устойчиво ръководство, освен от кабинет. Ние сме подготвени да подкрепим кабинет с първия мандат на „ ИТН “, това би било и най-здравословното политическо деяние, само че не би трябвало да е непременно “, сподели Христо Иванов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР